Volg ons op social media

Dealsnetaudio.nl verkoopt zelf geen artikelen en/of aanbiedingen.

Maar bieden een aanbod speciaal voor DJ'S en Producers van uitsluitend gespecialiseerde webshops met goede service en kwaliteit.

Zoekt u een artikel welke niet aanwezig is op onze website laat het ons dan even weten via het contact formulier en zullen dan kijken of deze toegevoegd kan worden.


Deze website maakt gebruikt van de diensten van Tradetracker om adverteerders via performance based advertising te promoten. Performance based advertising is een eerlijke vorm van adverteren omdat een adverteerder alleen betaalt voor daadwerkelijk en meetbaar resultaat.

Om deze dienst uit te kunnen voeren maakt onze partner Tradetracker gebruik van zogeheten affiliate cookies. Met deze cookies kan een match worden gemaakt tussen de transactie bij de adverteerder en deze website. Hierdoor weet Tradetracker dat deze website een vergoeding moet ontvangen.

Bij de registratie van deze vergoeding krijgt deze website toegang tot basale, anonieme transactiedata. Deze data mag door deze website uitluitend worden opgeslagen en/of bewerkt om de betreffende adverteerder effectiever te promoten of voor het maken van analyses. Deze website draagt er zorg voor dat opgeslagen data adequaat wordt beveiligd en houdt zich aan geldende privacyrichtlijnen en wetgeving. Wij hebben dit aan tradetracker verklaard door de Algemene publisher voorwaarden te accepteren.